Share |


Reacties: 10 Opmerkingen

op Tuesday, 18 August 09, schreef ben

Graag verwijs ik je naar een artikel in haaretz [vandaag] van Nehemia Shtrasle met als titel: Israel wrecked Arafat, crowned Hamas, and gave birth to Al-Qaida in Gaza.

[citaat verwijderd] van:
http://www.haaretz.com/hasen/spages/1108251.html

Deze tekst zegt heel brutaal wat vele mensen, waaronder jij Ratna ontkennen. Namelijk een kennelijke verwijzing naar het beleid van de staat Israel, voortkomend uit bezetting en knechting van miljoenen mensen.
Te vaak moet je het hebben van het kleineren van Jaap, Gretta , Dries en hoe die mensen allemaal mogen heten. En te vaak de vergoelijkende toonzetting als de staat Israel in het geding is.

op Tuesday, 18 August 09, schreef Ratna Pelle

Sorry Ben, maar delen van Haaretz artikelen die Israel van van alles de schuld geven in reactie op werkelijk walgelijke teksten op een anti-Israel website, vind ik niet echt ergens op slaan. Als jij SdB op een dergelijke manier wilt verdedigen, valt me dat nogal van je tegen. Als je zo nodig naar Haaretz wilt verwijzen, geef je het maar in je eigen woorden weer. Zoals eerder gezegd, is mijn blog niet voor het verspreiden en kopiŽren van anti-Israel artikelen. En wees nou eens eerlijk: wat vind jij nou van die tekst op SdB? Zonder verwijzingen naar de bezetting ajb. We weten dat die er is, maar vind je nou echt dat die ALLES goedpraat wat antizionisten zeggen?
Overigens zegt de (nu gewiste) samenvatting niets anders dan het bekende clichť dat Israel al het Palestijnse extremisme etc. aan zichzelf te danken heeft. En wat betreft Arafats dood, geloof jij de Palestijnse libel dat Israel hem doodde? Geloof jij ook dat de Palestijnen worden bestraald met AIDS bij de checkpoints, en dat Israel de jeugd verpest met een speciale kauwgom die losbandig maakt?
Zie bijvoorbeeld:
www.palwatch.org/main.aspx?fi=392.

Arafat was overigens absoluut niet 'capable of delivering the goods' zoals blijkt uit zijn weigering de vredesvoorstellen van Israel en de VS op Camp David/Taba te accepteren, en zijn rol in de tweede intifada. En nee, die werd niet veroorzaakt door Sharons bezoek aan de Tempelberg, maar was al in de maanden daarvoor voorbereid.

op Wednesday, 19 August 09, schreef Remco van Diepen

Wie nog twijfelt aan het antisemitisme van Duisenberg, Wijenberg en de hunnen moet de hierboven geciteerde passage nog maar eens goed tot zich laten doordringen. Doet me denken aan een opmerking die J.M. Le Pen in 1996 tijdens een persconferentie in Duitsland maakte: "Als je een duizend pagina's tellend boek rond de Tweede Wereldoorlog neemt, nemen de concentratiekampen er slechts twee pagina's van in en de gaskamers 10 tot 15 regels. Dit noemt men een detail." In 1999 vond een rechtbank in MŁnchen deze uitspraak, rekening houdend met eerdere, soortgelijke uitspraken van Le Pen, een "minimalisering van de holocaust die de dood van zes miljoen joden veroorzaakt heeft". De man werd veroordeeld tot een geldboete.

Dat de zwarte weduwe zulke onzin uitkraamt is ťťn ding. Ik kan me herinneren dat wijlen haar laatste echtgenoot n.a.v. de ophef over haar befaamde "zes-miljoen-handtekeningen-tegen-de-bezetting"-uitspraak opmerkte: "Mijn vrouw wist niet eens dat er in de oorlog zes miljoen joden zijn vermoord" (ik zou zeggen: "Waar bemoei je je dan mee, mens?", maar dit terzijde) Maar onderschrijft het "comitť van aanbeveling" van de stichting Stop de Bezetting, mede bestaand uit grote geleerden, historici en deskundigen op het gebied van internationaal recht als prof. mr. Dries, drs. Marcel en dhr. Lepeltak, deze standpunten ook?

op Thursday, 20 August 09, schreef

Ik volg SdB al wat langer en er staat wel meer van dat soort troep op. Er is geen enkele moderatie of background check. De meeste troep wordt ook gewoon maar gekopieerd, tussen aanhalingstekens waardoor het gewoon verworden is tot een doorgeefluik van anti-Israel propaganda. Weinig to gťťn originele artikelen.

op Thursday, 20 August 09, schreef Janplezier

Vlak na de tweede wereldoorlog zijn er ongeveer 15 miljoen Duitse burgers verdreven uit de voormalige Duitse gebieden.
De Europese Unie heeft in 2002 een afwijzend advies gegeven over het recht van deze mensen op schadeloosstelling, en recht op terugkeer.
Dit alles om de toetreding van de Tsjechische republiek mogelijk te maken.

Een commissie bestaande uit,"van Prof. U. Bernitz, Prof. J. A. Frowein, Lord Kingsland Q.C."
besliste,
"1.De confiscatie op basis van de Beneö-decreten levert geen problemen op krachtens het
Europees recht, dat geen terugwerkende kracht heeft."

"2.De decreten inzake het staatsburgerschap vallen buiten de bevoegdheidssfeer van de EU.

"3.Het Tsjechische restitutiesysteem levert geen problemen op krachtens het Europees
recht, hoewel het VN-Comitť voor de rechten van de mens van oordeel is dat sommige
aspecten van dit systeem discriminerend zijn."

Ook de Cyprus vluchtelingen hebben geen recht meer op terugkeer naar hun huis en bezittingen.
Kofi Annan heeft als secretaris generaal van de VN zelf getracht tot een compromis te komen, betreffende schadeloosstelling.

Ook de Palestijnen hebben volgens het internationale recht geen recht meer op terugkeer.
60 jaar zijn ze door hun broeders een worst voorgehouden.
Hier in Nederland, zijn het voornamelijk de linkse vrienden van de Hamas, en de antisemieten zoals Gretta en van Agt, die zelf deze utopie levend willen houden, want andere argumenten hebben ze gewoon niet.

op Friday, 21 August 09, schreef daniel

"Het is ťťn en al onzin en geklets uit de nek."

Ratna, da's een hele mooie zin.

Zeker in deze context.

groeten

op Wednesday, 9 September 09, schreef

Wat de wereldleiders en welke hoge pieten of zeer geleerde heren en of dames, over Israel en de Palestijnen ook beweren of denken te weten is van NUL en GENERLEI WAARDE.
Wat alleen telt, is wat de BIJBEL zegt, GOD zelf dus.

In de Bijbel zegt JAWEH; Het land is van Mij, en ik geef het aan wie Ik wil: en dat is Zijn uitverkoren volk ISRAEL, en geen ander land.
Dat is wel even wat anders dan wat wij mensjes durven te beweren.
Al loopt heel de wereld tegen Israel te hoop, het zal geen effect hebben, want het land is voor eeuwig door God aan Israel gegeven, De God van Israel zegt ook heel duidelijk, wie Mijn Oogappel aanraakt raakt Mij aan, als in de eindtijd alle legers v.d. wereld tegen Israel zal optrekken, wat de Bijbel reeds eeuwen geleden heeft voorzegt, zal een vuur uit de Hemel in een klap al die legers vernietigen.
Laten wij kleine mensjes niet met de vinger naar Israel wijzen en het veroordelen, maar voor hen bidden.

Nogmaals God heeft het lans, het hele land, en dat is oorspronkelijk veel groter als het nu is aan ISRAEL gegeven voor eeuwig en altoos. Dus aan niemand anders,en zeker niet aan de Palestijnen.I

op Wednesday, 9 September 09, schreef plansoen

Op de hogere scholen van de Palestijnen staan in de laatste nieuwe boeken zeer veel anti Israel teksten. Op de nieuwste kaarten van het land komt de naam Israel niet voor.
De boeken bevatten zeer veel haatzaaiende stukken. Ook de hogereschoolstudenten worden verteld in deze boeken dat vrede met Israel nooit zal plaatsvinden. Er wordt duidelijk (je geloofd je eigen ogen niet) geschreven dat er pas (VREDE) zal zijn als de laatste Jood is vernietigd, (en dat staat er meerdere malen in. Zolang de Palestijnse autoriteit(ook abbas weet van deze boeken) deze haatzaaiende lectuur op de hoge scholen gedoogd, moeten alle hulp ook financieel
worden gestopt.
Maar wie durft zijn mond open te doen?ISRAEL

op Wednesday, 28 October 09, schreef

Nog iets wat er stond, in de z.g. "Title tag" op 26 oktober j.l.: "Stop de Bezetting - Palestina en Israel voor de Palestijnen"

Nadat dit op het VK blog ter sprake kwam (http://vkblog.nl/bericht/283623/De_Palestijnen_hebben_het_weer_gedaan) was de tag op woensdagochtend 28 oktober veranderd naar "Stop de Bezetting - Palestina voor de Palestijnen"

De oorspronkelijke versie was vandaag nog met de gewraakte tekst te bekijken op Google Archive (http://209.85.129.132/search?q=cache:pZbDC7oKfD8J:www.stopdebezetting.nl/+%22stop+de+bezetting%22&cd=1&hl=nl&ct=clnk&gl=it&client=firefox-a)

op Wednesday, 4 May 11, schreef rodney

Ook ik volg sdb al een poosje,en ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat dit een zeer onfris stel is.
Ook de kreten van de heer v Acht, gezien zijn rol in het verleden met Duitse oorlog misdadigers doet je toch de wenkbrauwen fronsen.

Achtergrondartikelen
IsraŽl-Palestina.Info:

* 60 Jaar IsraŽl en de Nakba (1948-2008)
* 60 Jaar na delingsplan, IsraŽl en de VN
* Geschiedenis van het IsraŽlisch-Arabische conflict
* Vredesproces & Recente Geschiedenis
* Tijdlijn geschiedenis IsraŽl en Palestina
* Geschiedenis Joden en antisemitisme
* Geschiedenis Palestijnen en Arabieren
* Hezbollah
* IsraŽl politiek
* Palestijnen politiek
* Zesdaagse Oorlog
* Bezette gebieden & nederzettingen
* Gaza Strook
* Gaza Oorlog
* Gaza blokkade
* Hamas
* Apartheidsmuur of veiligheidshek?
* Jeruzalem
* Vluchtelingen
* Demografie
* Etnische zuivering
* Zionisme
* Anti-Zionisme
* Boycot IsraŽl campagnes
* Initiatieven voor vrede en verzoening
* United Civilians for Peace
* Verenigde Naties
* Mythes en beeldvorming
* Palestijns Gevangenendocument 2006
* Column Simon Soesan
* Reisverslag IsraŽl 2007
* Het zijn net mensen - recensie & repliek
* Krantenonderzoek NRC conflict IsraŽl-Palestina
* Berichtgeving IsraŽl door NOS Journaal
* Dries van Agt over IsraŽl en de Palestijnen
* Recente artikelen IsraŽl-Palestina
* Oudere artikelen IsraŽl-Palestina
* Landkaart van IsraŽl - Palestina


Background Articles in English:

* Amnesty International Report on Gaza War
* History Arab-Israeli Conflict
* Boycott Israel campaigns
* Boycott Israel?
* Christian Zionism
* Dutch Media: Study of NRC Handelsblad
* Dutch Media: NOS Journaal Study
* Israel 1948 War of Independence
* Israel 1948 War of Independence Timeline
* History of Anti-Semitism
* Israel
* Israel Boycott?
* Jew!
* 6 Day War
* Six Day War Timeline
* Zionism - Definition and History
* Zionism: History of Zionism & Israel
* Zionism and its Impact


Eerdere IMO Blogs.
Voor volledige lijst zie:
IMO Blog Archief


October 2016 September 2016 August 2016 July 2016 June 2016 May 2016 April 2016 March 2016 February 2016 January 2016 December 2015 November 2015 October 2015 September 2015 August 2015 July 2015 June 2015 May 2015 April 2015 March 2015 February 2015 January 2015 December 2014 November 2014 October 2014 September 2014 August 2014 July 2014 June 2014 May 2014 April 2014 March 2014 February 2014 January 2014 December 2013 November 2013 October 2013 September 2013 August 2013 July 2013 June 2013 May 2013 April 2013 March 2013 February 2013 January 2013 December 2012 November 2012 October 2012 September 2012 August 2012 July 2012 June 2012 May 2012 April 2012 March 2012 February 2012 January 2012 December 2011 November 2011 October 2011 September 2011 August 2011 July 2011 June 2011 May 2011 April 2011 March 2011 February 2011 January 2011 December 2010 November 2010 October 2010 September 2010 August 2010 July 2010 June 2010 May 2010 April 2010 March 2010 February 2010 January 2010 December 2009 November 2009 October 2009 September 2009 August 2009 July 2009 June 2009 May 2009 April 2009 March 2009 February 2009 January 2009 December 2008 November 2008 October 2008 September 2008 August 2008 July 2008 June 2008 May 2008 April 2008 March 2008 February 2008 January 2008 December 2007 November 2007 October 2007 September 2007 August 2007 July 2007 June 2007 July 2007 June 2007 May 2007 April 2007 March 2007 September 2007 February 2007 January 2007 December 2006 November 2006 2006 November 2006 October 2006 September 2006 August 2006 July 2006 June 2006 May 2006 April 2006 March 2006 February 2006


FREE EMAIL SUBSCRIPTION
Subscribe to
ZNN
email newsletter for this site and others
.†

Powered by†groups.yahoo.com

Stop de leugens van Stop de Bezetting

IMO Blog, 2009

Ik kon het niet meteen geloven toen iemand me hierop attent maakte, dus checkte ik het zelf nog even op de website van "Stop de Bezetting". Maar het staat er tocht echt, en wel onder een pleidooi voor de vrijheid van meningsuiting en de klacht dat 'men regelmatig schaamteloos wordt beschuldigd van het bedrijven van antisemitisme'. Vandaar dat men over een paar zaken even wat duidelijkheid wil verschaffen, om misverstanden de wereld uit te helpen. Ik dank Stop de Bezetting voor het geven van deze helderheid:


De holocaust
Voor en tijdens de Tweede Wereldoorlog voltrok zich - na de Eerste Holocaust tegen de ArmeniŽrs - de Tweede Holocaust. Al dan niet systematisch werden vermoord homoseksuelen, Esperantisten, zigeuners, 'economisch onwaardigen', Russen, ethnische Polen, gehandicapten, Jehova's getuigen, Vrije Bijbelonderzoekers, vakbondsleden, vrijmetselaars, communisten, Spaanse republikeinen, Serven, Quakers, mensen die zich verzetten tegen de nazi's en joden. Omdat in IsraŽl en daarbuiten de schijn wordt gewekt dat de joden exclusief de slachtoffers van de Holocaust waren en hun lijden het ergste ooit, dient de herinnering aan de slachtoffers bij voorkeur levend te worden gehouden bij de Holocaustgedenkplaatsen in Europa. Op kosten van IsraŽl dient er een Nakba gedenkplaats te komen van tenminste dezelfde omvang en kwalitatieve uitvoering als de Holocaust gedenkplaats in IsraŽl.
( http://www.stopdebezetting.com/algemeen/doelstellingen-2-2.html )


En nu we toch bezig zijn, over de Joodse staat zegt men het volgende:

De Joodse Staat
Deze wordt door IsraŽl opgevat als exclusief voor joden en mede de Palestijnse Bezette Gebieden Oost-Jeruzalem en de Westoever van de Jordaan omvattend. De andere volken dienen in die benadering het "Beloofde Land" te verlaten, goedschiks of kwaadschiks. De Stichting is van mening dat dit een verwerpelijk fascistisch concept is, dat fel bestreden dient te worden.


Het is ťťn en al onzin en geklets uit de nek. Het idee van een Joodse staat heeft niks te maken met grenzen, maar alles met het recht op zelfbeschikking van het Joodse volk, dat SdB ontkent. Men kan nog zo hard roepen een tweestatenoplossing voor te staan, als een staat wel Arabisch mag zijn en de andere niet Joods, dan ben je volgens mij behoorlijk aan het discrimineren. Waarom zou een Joodse staat exclusief voor Joden zijn? Wie heeft dat gezegd? Geen enkele IsraŽlische regeringsleider heeft zich daar ooit voor uitgesproken. Dit is puur uit het onfrisse brein van mevrouw Duisenberg ontsproten. Het aantal in IsraŽl levende Arabieren is gestaag toegenomen sinds 1948, en Arabieren hebben in IsraŽl meer rechten dan in de meeste Arabische staten. Ondertussen moet de te stichten Palestijnse staat wel vrij van Joden worden.

Voor de totale terugtrekking uit de Westoever, geheel Oost Jeruzalem inclusief de oude stad en het ontmantelen van alle nederzettingen, ook de Joodse wijk in de oude stad van Jeruzalem, krijgt IsraŽl wat betreft SdB geen vrede en erkenning terug; daarna kunnen 'op voet van gelijkheid' onderhandelingen worden gevoerd die leiden tot een 'rechtvaardige en duurzame vrede'. En voorts dient er een 'regeling te worden getroffen die recht doet aan het recht op terugkeer van de in de jaren '40 verdreven Palestijnen', waarvoor naar VN resolutie 194 wordt verwezen. Ik herhaal het hier nogmaals: 194 spreekt niet van een recht op terugkeer van de vluchtelingen en is sowieso geen internationaal recht omdat hij door de Algemene Vergadering is aangenomen. Resolutie 194 zegt over vluchtelingen:

Resolves that the refugees wishing to return to their homes and live at peace with their neighbours should be permitted to do so at the earliest practicable date, and that compensation should be paid for the property of those choosing not to return and for loss of or damage to property which, under principles of international law or in equity, should be made good by the Governments or authorities responsible;

Het gaat niet alleen om Arabische vluchtelingen en er wordt niet van een recht gesproken. Dat is een van de redenen dat de Arabische staten deze resolutie destijds afwezen. Overigens was bovenstaande tekst een afzwakking van wat Folke Bernadotte, toenmalig VN bemiddelaar, had voorgesteld. Men heeft bewust niet van een recht gesproken, 'Arabische' voor 'vluchtelingen' geschrapt, en toegevoegd dat ze bereid moeten zijn met hun buren in vrede te leven. Die dingen staan er dus niet toevallig:

All Arab states voted against Resolution 194, because it did not establish a ďright of return,Ē and because it implicitly recognized Israel. Arab governments and Palestinians continued to reject resolution 194 until 1988. In that year, Yasser Arafat made a speech Recognizing Resolution 242 and implicitly accepting resolution 194. Until then, Arab Palestinians were officially not willing to "live in peace with their neighbors." Arab governments are still unwilling to repatriate or compensate Jewish refugees, nor is such a solution contemplated in Palestinian peace proposals.

Ook andere VN artikelen ondersteunen het 'recht op terugkeer' van de Palestijnse vluchtelingen niet, zoals de Conventie over de status van vluchtelingen. Bovendien is het de vraag of iedereen die onder de UNRWA vluchtelingenstatus valt, eigenlijk wel een vluchteling is:

In international law, with the exception of Palestinian Arabs, refugee status is not heritable. The descendants of refugees are not not refugees. This status is only claimed by the Palestinian Arabs.

Laat je dus niks op de mouw spelden wat betreft het 'recht op terugkeer' van de Palestijnse vluchtelingen en hun miljoenen nakomelingen, en wees Łberhaupt sceptisch wanneer groeperingen als SdB het internationale recht aanhalen om hun eenzijdige eisen en claims kracht bij te zetten. Kijk wat de genoemde resoluties en conventies daadwerkelijk zeggen en vergelijk dat met wat er wordt geclaimd.

Ratna Pelle

Meer informatie:
Op ZIIC: Right of Return of Palestinian Refugees: International Law and Humanitarian Considerations
Op Israel-Palestina.Info: Palestijnse en Joodse vluchtelingen in het Midden-Oosten
Op IMO: Israel en het internationale recht (1)
Hoor het ook eens van een ander: "IsraŽl en internationaal recht: Barbertje moet hangen" (door Harrie Verbon)

IMO Blog Hoofdpagina

IMO Blog Archief


IMO Blog
A view from the Netherlands
by Ratna Pelle

* Volg me op Twitter


Je vind ons ook op:
* Israel & Palestijnen Nieuws Blog
* Israel-Palestina.Info Twitter
* Israel-Palestina.Info Facebook Pagina
* Israel-Palestina.Info Facebook Groep

* Israel-Palestina.Info
* IPI Actueel
* IPI commentaar
* IMO Blog (2e lokatie)
* IPI media
* IPI Opinie
* IPI EnglishIMO Blog (IsraŽl & Midden-Oosten) bevat mijn opinies over het IsraŽlisch-Palestijnse conflict, het Joodse recht op zelfbeschikking (ook bekend als Zionisme) en het Palestijnse recht op zelfbeschikking. Ik ben een academica uit Nederland. Ik ben actief geweest in diverse linkse bewegingen voor vrede, milieu en derde wereld. Ik ben noch Joods noch Palestijns noch IsraŽlisch noch Arabisch.

© Alle teksten op deze blogs zijn eigendom van de schrijver, en dienen niet zonder toestemming gekopieerd te worden naar andere websites.IMO Blog contains my thoughts on the Israel - Palestine conflict, the Jewish right to self determination (aka Zionism) and the Palestinian right to self determination, and especially the involvement of Europe with the conflict in the light of it's own history. I am an academic from the Netherlands who has been active in several leftist movements for peace, environment and third world. I am neither Jewish nor Palestinian nor Israeli nor Arab.

© All blogs posted here are copyright by the author, and should not be copied without permission.


BLOGS NL-ISRAEL:
* Ratna.NL - Over IsraŽl en de Palestijnen 2005-2006
* Israel & Palestijnen Nieuws Blog
* Laatste nieuws uit Israel
* Dutchblog Israel (NL/EN)
* Simon Soesan (tot 2013)
* The Crethi and the Plethi (NL/EN)
* Loor Schreef
* Israel in de Media
* Trouw Israel Monitor

AMI ISSEROFF & CO:
* MidEastWeb Log on Middle East peace (2002-2011)
* ZioNation - Progressive Zionism & Israel Web Log (2006-2010)
* Israel: Like this, as if (2007-2009)
* Middle East Analysis (2007-2011)

OTHER BLOGS ISRAEL:
* AP Israel Watch (2010)
* Blue Truth (2007-2015)
* UK Media Watch/
* Daled Amos
* Dry Bones cartoons
* Dvar Dea from Israel
* Elder of Ziyon
* FresnoZionism (2006-2014), now Abu Yehuda
* Haifa Diary
* Israel Proud (2009-2012)
* A Liberal Defence of Israel (2006-2015)
* Neville Teller's A Mid-East Journal
* Normblog (2013)
* Philosemitism (2007-2013)
* Point of no return (Middle East's forgotten Jewish refugees)
* Pro-Israel Bay Bloggers
* Ray Cook (Israel, Zionism and the Media)
* Simply Jews
* Unplugged Mike (2003-2011)
* Yaacov Lozowick's Ruminations

WEBSITES ISRAEL:
* CIDI
* Cijo - Voor Israel, Voor Vrede
* Christenen voor Israel
* Engage (GB)
* Etsel over Jodendom & IsraŽl
* Israel Facts (NL)
* IsraŽl-Informatie linkpagina (NL/EN)
* IsraŽl-Palestina Info (NL/EN)
* Likoed Nederland
* MidEastWeb - Middle East News/Views
* Maurice Ostroff - Second Thoughts
* Missing Peace (NL)
* Peace With Realism
* VECIP - Vrije Encyclopedie Conflict IsraŽl-Palestina
* WAAR media werkgroep Israel
* Zionism & Israel
* Zionism On the Web

DIVERSE ONDERWERPEN:
* Brassť Sittard - Van linkse politiek tot Joodse genealogie
* Sittard Web Log - "politieke, sociale en groene berichten"
* At the back of the hill
* The Euston Manifesto
* The IgNoble Experiment
* Jeff Weintraub, Commentaries and Controversies
* Keesjemaduraatje
* Het Verraad van Links (Carel Brendel)
* Verbal Jam (NL)
* Zin en Rede
* SEO - Search Engine Optimization

NIET MEER GEUPDATE:
* Christians Standing With Israel - Blog
* IreneLancaster's Diary (on Aliyah, Judaism, Zionism and Politics)
* Jewish State
* Octogenarian
* Ratna's Review on Israel, Zionism and Peace (2005-2006)
* Sanda & Israel
* Z-Word Blog, Views on Zionism

RSS V 1.0
RSS V 2.0

FREE EMAIL SUBSCRIPTION
Subscribe to
ZNN
email newsletter for this site and others
.†

Powered by†groups.yahoo.com
IMO Hoofdpagina Ľ IMO Archief Ľ October 2009 Ľ Stop de leugens van Stop de Bezetting

[Vorig artikel: "Twentse zomergedachten"] [Volgend artikel: "Amnesty International eenzijdig in rapport Gaza Oorlog"]

IMO Blog - Israel & Midden-Oosten

© Alle teksten op deze blogs zijn eigendom van de schrijver, en dienen niet zonder toestemming gekopiŽerd te worden naar andere websites.

All entries copyright by the authors and or Zionism-Israel Information Center. Please forward materials by e-mail with URLS. Other uses by permission only. >

Zionism-Israel Info Center Site Map Definitions Issues (FAQ) Timeline History Documents Web Links Photo Gallery